ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ Παρκινγκ Σκαφων - Βορεια Ευβοια

Το πανέμορφο και καταπράσινο νησί η Εύβοια είναι αγαπημένος προορισμός διακοπών για χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με πανέμορφες παραλίες, καθαρά κρυστάλλινα νερά, πλούσια βλάστηση που πολλές φορές φτάνει μέχρι την θάλασσα και παραδοσιακά γραφικά χωριά που σε καλωσορίζουν με την πρώτη ματιά, η Εύβοια είναι ένας παράδεισος ομορφιάς για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν στιγμές μακριά από το άγχος και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Η Λίμνη είναι από τις πιο όμορφες και γραφικές περιοχές της Εύβοιας και ένα από τα πιο αγαπημένα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας.

Με πλήρως οργανωμένη τουριστική υποδομή προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις σύγχρονες ανέσεις και την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές διακοπές σε πανέμορφο περιβάλλον.

Εδώ στην Λίμνη θα βρείτε το Parking Λειβαδίτης όπου μπορείτε στον μεγάλο και άνετο χώρο του να σταθμεύσετε με ασφάλεια το Σκάφος ή το Τροχόσπιτο σας. Το Parking λειτουργεί όλο τον χρόνο και είναι η ιδανική λύση στάθμευσης Σκαφών και Τροχόσπιτων για σύντομη ή μακρόχρονη περίοδο, μέχρι την επόμενη σαιζόν των διακοπών σας.

Στο Parking Λειβαδίτης επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης ή επισκευής στα Σκάφη που το απαιτούν. Οτιδήποτε χρειάζεστε για το σκάφος σας μην διστάσετε να μας το επισημάνετε. Διαθέτουμε την εμπειρία και την οργάνωση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετικά με το σκάφος σας.

Αναλαμβάνουμε Ανέλκυση και Καθέλκυση παντός τύπων σκαφών, καθαρισμό σκαφών με  νερό υπό πίεση καθώς επίσης και συντήρηση, γενικό σέρβις και Μουράβιες.  Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν παροχές ηλεκτρικού ρεύματος και νερού. Επίσης αναλαμβάνουμε παράδοση ή παραλλαβή σκαφών από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας. Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες συντήρησης και σέρβις καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες στάθμευσης καθώς και με τις επισκευές που προσφέρουμε στο Parking Λειβαδίτης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα που αναφέρονται παρακάτω.

Τοποθεσία μας
English

Επικοινωνια

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ PARKING ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ
Λίμνη
Εύβοια

Τηλ: ( + 30 ) 22270 31640
Τηλ: ( + 30 ) 22270 32275
Fax: ( + 30 ) 22270 31640
Κιν: ( + 30 ) 6972 237675

φορμα Επικοινωνια

Αυτή η φόρμα αποτελεί ζήτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας για τη στάθμευση σκαφών.